:  21.12.2007  :

PF 2008

 


 

:  13.12.2007  :

Pozdě, ale přece... v galerii najdete fotky z našeho říjnového výletu. Dřív jsem to opravdu nestihla... No jo, taky musím občas zapracovat i na vlastních stránkách a ne jen pořád aktualizovat databázi nebo stránky Ruthless smečky... Ale když mě ty cizí aktualizace spíš donutí něco dělat, než ty vlastní. Budu se muset polepšit.

 


 

:  14.10.2007  :

Tak a je to tady. Máme PODZIMKY a to v I.ceně!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hurááááááá. Povídání a fotky najdete na stránce zkoušky.

 


 

:  11.10.2007  :

Konečně jsem se dostala k tomu, abych holkám udělala nové fotky. Najdete je na Agátčině a Dixinčině stránce.
Doplněno povídání o našich prvních podzimkách na stránce zkoušky.

 


 

:  30.9.2007  :

Konečně jsem se skoro po dvou měsících dostala k aktualizaci, a že je těch novinek hodně. Takže začneme... -:)))

První novinka je ta nejzásadnější a pro mě nejdůležitější... S Honzou jsme se rozhodli, že je po deseti letech čas na nějakou změnu, a tak jsme se 8.září vzali. A bylo to super!!!!!! A hned v pondělí jsme vyrazili na dovolenou do Chorvatska. S holčičkama, se sestrou a její rodinou a se sousedy a jejich jorkšírem Fanoušem. Po návratu ze slunného Chorvatska jsme začali trénovat na podzimky, které nás čekali, ale bohužel nám to nevyšlo. Náš první pokus byl neúspěšný... Ve fotogalerii najdete spoustu fotek, a to ze svatby, z dovolené a dodatečné srpnové fotky z chaty.

A poslední novinkou je, že naše černá mamba AGÁTHKA oslavila ve středu své čtvrté narozeniny!!!

 

                             

 


 

:  14.8.2007  :

V neděli 5.8. jsme si s Dixi, Nikolou a Chuckem zajeli do Polska na národní výstavu do Legnice - informace a fotky najdete na stránce výstavy 2007. Týden nato jsme si šli s Dixinkou vyzkoušet, zda zvládneme úspěšně složit další zkoušky, a to speciální vodní práce. Zvládli jsme to skvěle - v I.ceně!!!! Povídání a fotky najdete na stránce zkoušky 2007.

               

 


 

:  22.7.2007  :

V sobotu 21.7. jela naše sestava ve standardním složení Nikola, Chuck, Dixi a já do Mladé Boleslavi, kde se konala národní výstava.  Info a fotky najdete v galerii výstavy 2007.

 


 

:  11.6.2007  :

Dixinka dnes slaví své druhé narozeniny!!!!!!!!!!

A dostala masový dortíček. A Agáthka dostala taky, aby jí to nebylo líto...

Víkend jsme trávili na chatě. V tomto horkém počasí jak jinak než ve vodě. Pár fotek z víkendu a holky s dortíčkem najdete v galerii.

 


 

 

:  23.5.2007  :

V neděli jsme Dixi absolvovali zkoušky vloh s tím nelepším možným výsledkem. Dixi je složila v I.ceně!!! Více informací a fotky naleznete v nové galerii zkoušky

V pondělí jsme s Agáthkou museli znovu k veterináři s jejím kousnutím, protože se jí na krku začala dělat podivná boule. Udělaly se jí tam přepážky, takže obsah kapsy nevytékal ven jak měl. Museli jí udělat drén, hrůza... Paní doktorka musela udělat do krku druhou díru, a mezi nimi protáhla kus nějaké gumové věci, za kterou teď musíme tahat, aby se rány nezavřeli. Už jsem si na to docela zvykla, ale opravdu se těším, až to bude v pohodě. Aga musí nosit slušivý prodyšný obleček do půl těla, a aby toho nebylo málo, tak začala hárat, takže to zezadu jistí hárací kalhotky. Chuděrka naše...

          
 

 


 

:  14.5.2007  :

V neděli jsme si s Nikolou, Dixi a Chuckem udělali výlet do Polska na národní výstavu, která se konala v Jelenie Góře. Dixinka zde získala ocenění Výborná 1!!! Více informací a fotky najdete v galerii výstavy 2007.

A v neděli večer jsme si taky „užívali“. Máme v domě fenku labradora Niku. Je to návštěvní pes, jakmile vidí někde otevřené dveře, hned vleze dovnitř. A Nika viděla, že jsme všichni na zahradě, tak se hrnula na návštěvu. Vlezla na zahradu, proběhla celý byt, ale to byla Aga ještě relativně v pohodě, ale pak jsem si dřepla, a to jsem dle Agátky zranitelná, a Nika se na mě hrnula, tak jí šla Aga vysvětlit, že tohle už je moc. Holky se do sebe pustili, a to velmi nekompromisně. Málý Martínek od sousedů začal brečet, já jsem začala křičet a snažila jsem se je dát od sebe, ale to nešlo. Až páníčkové holky od sebe odtrhly. Nika to odnesla v celku dobře, pár drobných šrámů, roztržený čumák. Aga na tom byla trochu hůř, dva kousance na krku a hrudníku.

Tak jsme začali rychle shánět veterinu, kde budou mít v neděli v devět večer otevřeno. Naštěstí jsme našli, tak jsme rychle jeli. Paní doktorka místa vyholila a až teď jsme mohli vidět, že ta díra v hrudníku je fakt dost velká. Dostali jsme antibiotika a musíme rány desinfikovat. Takže teď  máme léčebné období. Třikrát denně vyplachujeme obě rány betadinou, neboť se tam utvořily dost velké kapsy. Naštěstí jsou obě kapsy natržené dobrým směrem, takže Aga nemusela dostat drén a vše z ran krásně odchází samo. Ale je to něco pro mě... Rány se vždycky zavřou, takže se to musí prorazit, aby šla dovnitř vstříknout ta betadina. Strašné, vždycky málem omdlím. Nejsem silná povaha na takovéto věci. Honza naštěstí ano a jde mu to moc dobře. Takže teď doufáme, že se vše brzo zahojí a Aga bude zase zdravá holka. 

 

 


 

:  10.4.2007  :

Konečně jsem se dostala k aktualizaci, takže je toho trochu víc. Nové fotky na Agátčině a Dixinčině stránce, Velikonoční fotky a ještě pár fotek z března v galerii 2007 a fotky z pětiletého retrívřího tažení najdete v galerii akce 2007.

 


 

:  1.4.2007  :

Odkazy rozděleny na ESS a webdesign.

První jarní fotky najdete v galerii 2007.

 


 

:  7.3.2007  :

Nové odkazy:

Jižní Afrika: chastorm

Portugalsko: CANIL DE SAO BARAO

Švýcarsko: BECHBURG

 


 

:  25.2.2007  :

Nové odkazy:

 Dánsko: FRU HANSENS, BELLE HEURE, DANISH MILLENNIUM

Finsko: ICECLE'S, JUJUCANS, OCEAN PITFAL, SWEETIE-PIE

Maďarsko: SPRINGER NEST

Polsko: ADEA, EMEJO, KOTYLEDON, SPRINGER SHUNSHINE

 


 

:  11.2.2007  :

První letošní fotky z lednových procházek najdete v galerii 2007.

Nový odkaz:
ICARR a JISSKRRA DIANIN KÁMEN

 

 


 

:  16.1.2007  :

Nové fotky z výstavy v Olomouci najdete v galerii výstavy 2007.

Nové odkazy:
ACACIA OF KLAMAR GARDEN  a  JONATAN RUTHLESS

 

 


 

:  15.1.2007  :

V sobotu jsem si s Dixi udělala výlet do Olomouce, kde se konala Národní výstava a  Dixinka zde vybojovala titul res.CAC!!!
Více informací a fotky najdete v galerii výstavy 2007
.

 


 

:  9.1.2007  :

Ve fotogalerii 2006 najde pár fotek z vánočního výletu na Moravu.

 


 

:  22.12.2006  :

 


 

:  20.11.2006  :

V sobotu jsme byly s Dixi na Mezinárodní výstavě v Praze. Dixinka si odnesla známku "Velmi dobrá 3".
Více informací najdete na stránce výstavy 2006
.

 


 

:  10.11.2006  :

Doplněno spoustu nových odkazů.

 


:  26.10.2006  :

Tak je to konečně tady. Nastaly velké změny v našem životě. Jako nejdůležitější změna je stěhování. Konečně bydlíme ve vlastním. V červenci jsme tento byt objevili a za dva měsíce jsme se do něj stěhovali. Domeček to není, ale ono sehnat v Praze domeček za rozumnou cenu je zcela nemožné. A tak jsme hledali byt se zahrádkou a našli jsme ho. Bydlíme teď na úplném okraji Prahy, vedle lesa a máme vysněnou zahrádku. Prostě paráda. A co na říkají holčičky? Ty jsou velmi spokojené. Každodenní procházka v lese, to je pro ně opravdu paráda.

A taky máme (jak jste si jistě všimli) nové stránky. Konečně mi totiž dorazila registrace naší chovatelské stanice, na kterou jsem čekala 5 měsíců... Hierarchie stránek je malinko pozměněna, ale já doufám, že se rychle zorientujete.

Změny najdete na stránce O nás a ve fotogalerii.

 


: 11.9.2006 :

Nové fotky Dixi a Agy najdete na jejich stránkách.

 

 

: 31.8.2006 :

Ve fotogalerii najdete fotky z naší dnešní úspěšné "kachní" procházky.

 

 

: 27.8.2006 :

Ve fotogalerii najdete nové fotky z dovolené.

 

 

: 8.8.2006 :

Jedna ne moc optimistická aktualizace. Před měsícem jsem nechala Dixince udělat rentgen kyčlí a zaslala jej do Hradce na vyhodnocení. Minulý týden přišel výsledek DKK. Nedopadlo to zrovna nejlépe, je to D/D… Musím říct, že toto jsem opravdu nečekala. Doktor, který nám dělal rentgen to viděl trošku lépe, ale co se dá dělat. Nakoupila jsem proto kloubní výživu, vitamíny a za rok necháme RTG udělat znovu a uvidíme.

Ale druhá zpráva je poněkud smutnější. V sobotu měla Agáthka menší záchvat, kdy nemohla pořádně dýchat, byla úplně mimo a vůbec nás nevnímala. Dnes jsme s ní byla u veterináře a potvrdilo se to, co jsem si myslela. Diagnóza… epilepsie. Bohužel má Agáthka dědičné dispozice k této nemoci, takže i když jsem si to moc přála, nevyhnulo se nám to. Doktor jí vzal krev a uvidíme, zda je to epilepsie dědičná nebo jestli není spojená např. s nemocí jater či ledvin. Ve čtvrtek budou výsledky a uvidíme, jaká léčba Agáthku čeká.

Výsledek DKK doplněn na Dixinčinu stránku, malé změny na stránce O nás.

 

 

: 23.7.2006 :

Jelikož je poslední dobou počasí je takřka tropické, koupil nám páníček bazén. Musím říct, že koupil móc dobře.
Víkend jsme strávili na chatě naložení v bazénku. Holčičky byly velice spokojené...  Nové fotky ve fotogalerii
.

 

 

: 18.7.2006 :

O víkendu jsem si s holkama udělala výlet do Potštátu, kde se konala "Potštátská přednášková sobota". Příjemné setkání příznivců ASS a WSS. Jednu z přednášek měl i MvDR. Beránek, oční specialista, a tak jsem nechala Dixi udělat vyšetření očí s negativním výsledkem. Mám z toho velkou radost.

Byl to moc fajn výlet, i přes menší nepříjemnost s autem. Byla jsem tak šikovná, že se mi podařilo maličko prorazit olejovou vanu. Z tohoto důvodu jsme tam s holkama zůstaly až do neděle a užily jsme si super víkend s Evou a její kouzelnou smečkou na ještě kouzelnějším místě. Když jsem v neděli nakládala holky do auta před cestou domů, byly totálně unavené. Spaly celou cestu, doma se jen najedly a hned šly pokračovat. Mám vždycky radost, když je tak krásně "zničím". Fotky z tohoto výletu najdete ve fotogalerii.

 

 

: 19.6.2006 :

V sobotu jsme byli s Dixi na Oblastní výstavě v Praze. Dixinka si odnesla známku "Velmi dobrá 3".
Více najdete na stránce výstavy 2006
. Výsledek OV Praha zapsán na Dixinčinu stránku.

 Nové fotky ve fotogalerii.

 

 

: 6.6.2006 :

Pod odkazem "AKCE" najdete fotky z druhého pražského špringrsrazu.

 

 

: 25.5.2006 :

Nové fotky ve fotogalerii.

 

 

: 18.5.2006 :

Na stránku výstavy dodány fotky ze speciální výstavy v Brně.

 

 

: 15.5.2006 :

V neděli jsme si s Dixinkou udělaly dámskou jízdu a zajely jsme si do Brna na Speciální výstavu.
Dixi získala známku "Výborná 3". Více info na stránce výstavy
. Výsledek SV Brno zapsán na Dixinčinu stránku.

 

 

: 9.5.2006 :

Nové fotky ve fotogalerii. Nová jarní titulní fotka.

 

 

: 2.5.2006 :

V sobotu jsem byla s Dixi na naší historicky první výstavě, a to MV Praha. Musím říct, že mě Dixi mile překvapila. Bála jsem se, že bude v kruhu poskakovat jako koza a tahat mě za nohavice, ale opak byl pravdou. Musím Dixinku moc pochválit, protože krásně běhala a i v postoji vydržela potřebnou dobu, takže jsme si odnesli známku Výborná 1!!!

Nově založena stránka VÝSTAVY, kde najdete fotky z výstav. Výsledek MV Praha zapsán na Dixinčinu stránku.

 

 

: 25.4.2006 :

Jelikož se blíží naše první výstava, nechala jsem holky odborně ostříhat. Sama bych si na to tentokrát opravdu netroufla... Taky se nám konečně povedly pořádné postojové fotky našich krasavic.

Nové fotky najdete na stránkách Dixi a Agy.

 

 

: 12.4.2006 :

Tak tento rok bude asi stát za to... Začalo to mým zvrknutým kotníkem, lednem s nohou v sádrě a "úspěsně" to pokračuje. Poslední březnový čtvrtek mě Honza ráno vzbudil s tím, že ho hrozně bolí břicho, asi slepé střevo. Tak jsem před cestou do nemocnice rychle vyběhla s holkama a copak se nestalo... Špatně jsem šlápla a už jsem v breku ležela na zemi. Pro změnu opět zvrknutý kotník. Takže jsem nevezla do nemocnice já Honzu, ale on mě. Honzu si tam hned nechali, protože to byl opravdu slepák a já jsem se o berlích dobelhala domů. Kdybych neměla Petru, tak bych to asi nezvládla. Tímto bych jí chtěla moc moc poděkovat!!! Chodila s holkama ven, nakupovala nám, prostě se o nás ty první dny starala. Po týdnu páníčka pustili domů, ale hned druhý den jsme jeli do nemocnice znovu, protože mu bylo moc zle. Další operace. Střeva vůbec nefungovala, takže to doktoři museli napravit. Takže páníček je v nemocnici už druhý týden, pořád ho to bolí a není mu nejlíp. My jen doufáme, že se brzo uzdraví a že ho na velikonoce pustí domů, protože už je nám tady bez něj moc smutno.

A aby toho nebylo málo, tak v pondělí na procházce jsem si všimla, že má Aguška úplně červené oko, že jí z něj teče a má přes něj přetáhlé vnitřní víčko. Tak jsme hned jeli na veterinu, kde nám řekli, že v něm nic nemá, dali nám kapky a jeli jsme domů. Ráno měla to oko ještě horší, takže jsme jeli opět k doktorovi, kde nám pro změnu řekli, že tam má zaraženou osinu a poslali nás k očnímu specialistovi. Ten zjistil, že má rozřízlou rohovku a to dost, takže dal Agušce do oka čočku, která má uprostřed takové bílé kolečko, aby se poznalo, jestli tam ta čočka pořád je. Aga vypadá jako mimozemšťan... Čočka prý sama vypadne, ale musí tam vydržet aspoň 3 dny, takže teď holky hlídám, aby si moc nehráli a čočka nevypadla předčasně. Ale do 14 dnů by to mělo být v pohodě.

Takže doufám, že za těch 14 dní už bude vše v pořádku... Honza bude s náma doma a bude mu dobře, já budu normálně chodit, Aga bude mít zdravé očičko a Dixi úspěšně zvládne svou první výstavu. Tak uvidíme...

 

Ve fotogalerii najdete nové fotky z lovecko plavací procházky.

 

 

: 28.3.2006 :

Ve fotogalerii najdete nové fotečky z víkendu na chatě, z procházky
s bratranci Mirunkou a Harvunkou a z první jarní procházky s Indy.

 

 

: 16.3.2006 :

Petra nám konečně poslala naše podzimní umělecké fotečky!!!
Opožděně, ale přece... Najde je ve
fotogalerii 2005, v měsíci říjnu.

 

 

: 15.3.2006 :

Nové fotky na Dixinčině stránce a ve fotogalerii.

 

 

: 13.2.2006 :

Ve fotogalerii najdete nové fotky z víkendu na chatě.

 

 

: 10.2.2006 :

Jelikož jsem dostala od sestřenice vynadáno, že jsem nedala na stránky fotky našich "bratranců",
tak se teď snažím vše napravit, a tady je máte krasavce.

Harva a Mirek

      

 

 

: 7.2.2006 :

Přidán odkaz na stránku Vikiho - Victorius Wind Darrem Canis

 

 

: 6.2.2006 :

Na Dixinčině stránce přibyly nové postojovky v 8 měsících.
Nové fotky ve
fotogalerii.

 

: 30.1.2006 :

Konečně mi sundali sádru a tak jsme s holkama vyrazili do lesa. 
Nějaké fotky z této procházky najdete ve fotogalerii

 

 

: 25.1.2006 :

Podařilo se mi udělat pár nových fotek z procházky na Folimance. Najdete je jako obvykle ve fotogalerii. Nová fotka na titulní a na úvodní stránce.

Taky jsem se rozhodla, že holky ostříhám. Ach jo... Agátce jsem jedno ouško trošku zmrvila. Zapomněla jsem, že když to budu brát zespoda, tak bez hlavice mi to ten strojek vezme do hola. A taky že vzal... Zařekla jsem se, že už je nikdy stříhat nebudu a že začneme jezdit k profesionálům. Honza byl na mě naštvaný a mě to moc mrzelo... Jenom Agátce to bylo jedno. Ta byla ráda, že už to má za sebou. Ale menší "plešky" na oušku začaly docela rychle zarůstat, takže jsem se po dvou dnech rozhodla, že opravím Agu a potom ostříhám i Dixi. To byl masakr... Na Dixinčino první stříhání jsem spotřebovala balík piškotů a asi 20 žvýkacích tyčinek. Byla jsem poškrábaná, Dixi uražená... ale uši máme ostříhaný. Sice to není nic moc, ale na poprvé... nádhera!!!

Zítra mi konečně sundají sádru, takže jakmile se naučím zase normálně chodit, hurá do lesa! No a taky snad uspořádáme zase nějakou tu hromadnou špringří vycházku...

 

 

: 16.1.2006 :

Tak mě už nějak ten starý design našich stránek nebavil, proto jsem
udělala trošku změnu. Doufám, že se vám nový vzhled stránek bude líbit.

První letošní fotky najde jako vždy, ve fotogalerii. Změny na stránce O nás

 

 

: AKTUALIZACE 2004-2005 :